Elk jaar met het verschuiven van de klok van de wintertijd naar de zomertijd is er Earth Hour over de hele aarde. Dan gaat een uur lang het licht uit in verschillende steden verspreid over de wereld. Intussen is de tijd gevuld met grote en kleine initiatieven om ons bewust te maken van het gebruik van elektriciteit en de kwetsbaarheid van onze aarde. https://www.wwf.nl/kom-in-actie/earth-hour

Dit initiatief van het Wereld Natuur Fonds vindt dit jaar voor de 15 e keer plaats en groeit nog steeds. In Zoetermeer wordt ook dit jaar in 2021, op zaterdag 27 maart. Maar.. dit jaar doen we het anders. 

Met elkaar maken we een podcast. Jij kunt daar ook aan meedoen! Stuur voor 21 maart  je idee in link, muziek, tekst, zang door naar [email protected] Wie weet komt het in de podcast terecht. Deze podcast kun je beluisteren terwijl je op 27 maart tussen 18.30 en 20.00 uur een wandeling maakt in de natuur bij jou in de buurt. Misschien met een vriend(in) of iemand die je kent van eerdere zang en Earth Hour bijeenkomsten. Op de podcast staan ook een aantal bekende Lied van de Aarde liedjes. Ik hoop dat je toevallig nog andere zingende mensen tegenkomt! Eenmaal weer thuis gekomen kun je landelijk aanhaken bij het WWF. ( zie link boven) Op de site begint een livestream om 20.45 uur.

Zo hoop ik dat je toch een mooie en bijzondere Earth Hour ervaring kunt meemaken. Ik zie je idee graag tegemoet!

Ook hoor ik graag wanneer de je podcast/MP3 wilt ontvangen.

Voor het meedoen aan Earth Hour vraag ik geen geld. Maar wil je toch iets bijdragen, kan dat natuurlijk 🙂 Een bijdrage aan het nieuwe huisje voor op de buurttuin is van harte welkom. Laat het me even weten, dan stuur ik je een betaalverzoek.