In de afgelopen jaren hebben we een paar keer een klein koorproject gehouden op Buurttuin de Zoete Aarde. We hadden een lentekoor, een zomerkoor! We zingen eenvoudige meerstemmige muziek, zoals de liedjes voor de Aarde, de liefde en de lol.

Koorproject met het Tuinkoor: Zingen naar in lente! Van harte welkom op mee te doen. De komende maandagavonden wordt er gezongen!

We komen 7 keer komen samen in de boerderij naar de Buurttuin Ora et Labora op maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur, om samen te zingen! daarna zal een feestelijke afsluiting zijn op zaterdagmiddag 23 april om 14.30 uur op de Buurttuin.

We zingen (a capella, dat is: zonder begeleiding) eenvoudige en meerstemmige liedjes en canons. Deze gaan over de aarde, de hemel en de liefde. Ook beginnen we de repetitie met stemvorming, om de adem en je keel op te warmen. Er is nog plaats voor een paar zangers en zangeressen.

De maandagavonden waarop we studeren zijn: maandagavond 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart, 4, 11 en 18 april. Daarna is de feestelijke afsluiting op zaterdagmiddag 14.30 uur 23 april op de Buurttuin. Ook welkom om te komen luisteren!

Info: Deelname is 65 euro. Laat het weten wanneer het bedrag niet haalbaar voor je is.