Op 10 december om 17.30 uur en om 19.00 uur samen zingen op Lichtjesavond!

Het is feest op de buurttuin! kom en geniet van de gezelligheid. en daar mag muziek en zingen niet bij ontbreken. deelname is gratis. Zo kun je ook komen zingen om te kijken of het buurttuinkoor iets voor je is!

Ditmaal ga ik met de pet rond voor stichting Onduwa, die zich inzet voor kinderen in Uganda, om ze te helepen met Hygiëne onder de titel "wash and smile". Ook kun je bij ons zingen mooie kaarten kopen voor de stichting bij Marianne van Munnen.

 

Het Buurttuinkoor begint weer in 2023!

Ditmaal gaan we studeren in het nieuwe huisje. Jas aan? Geen idee, dat gaan we avonturen! Zingen verwarmt ons sowieso. Op maandagavond komen we 10 keer samen van 20.00 uur tot 21.30 uur. Op maandag 23 januari begint het en de laatste keer is op zaterdag 1 april. Dan voeren we uit wat we hebben geoefend, op de opening van het nieuwe seizoen!

Wat gaan we zingen? We zingen liedjes uit verschillende landen, engels, spaans, afrikaans, jiddisch, en gewoon op lalala. Graag maak ik gebruik van de "come together songs". dat zijn een of meerstemmige liedjes over onze aarde en de hemel, maar ook over vriendschap, voor de liefde, en voor de lol, noem maar op. En als er een mooi lied is dat je graag samen wilt zingen, neem het mee! Zeker op Buurttuin de Zoete Aarde is het een prachtige plek om je verbonden te weten met de aarde en de natuur. en jouw natuur! Zingen voor de Aarde, gewoon omdat we dankbaar zijn dat ze ons zoveel geeft. Alles, eigenlijk.

Ook is er ruimte voor adem en stemoefeningen. Je lichaam is immers je instrument, en wat voor één!

De data zijn:

23 januari               6 maart

30 januari              13 maart

6 februari                20 maart

13 februari              27 maart

20 februari              afsluiting op zaterdag 1 april opening seizoen Buurttuin

27 feb NIET dan is het vakantie

Deelname: 75 euro voor 10 keer. Het koor gaat door bij minimaal 10 deelnemers.