Zanglessen

>In mijn eigen Zangstudio geef ik solo en duo- zangllessen. Van huis uit ben ik klassiek geschoold, dus het is niet gek dat mijn uitgangspunt de klassieke zangkunst is. De Italiaanse BelCanto, het Duitse en Franse Lied; het is allemaal prachtig om te zingen. MIMG_7052aar er is natuurlijk nog veel meer muziek te beleven, ook daarvoor ben ik beschikbaar.

Tijdens en na mijn conservatoriumtijd heb ik van veel docenten les gehad. Mijn bakermat was Jan Veth, logopedist in Den Haag en “vader” van veel zangers en logopedisten. Van hem heb ik veel oefeningen geleerd in het begin van mijn studie. Door hem heb ik ook de liefde voor het lesgeven mogen proeven.

Van alle docenten heb ik wel wat meegenomen. Het is een schat aan inzichten en idee├źn die ik mocht ontvangen, gericht op het ontwikkelen en vormen van de stem. Na mijn conservatoriumtijd heb ik me beziggehouden met de Lichtenberg-methode en daarna kwam Stembevrijding op mijn pad.. Stembevrijding is geen methode. Het is een vraag.

In de zangles werken we aan jouw instrument en aan de muziek die je er mee zingen wilt. Je kunt solo les nemen, maar ook samen met iemand komen.

Wanneer je contact met me opneemt, kunnen we het erover hebben wat je zoekt.