kennismaken op 24 september

Op vrijdag 24 september kun je mee doen aan een workshop stembevrijding, op het CKC om 13.30 tot 15.00 uur voor 10 euro! meld je aan via https://ckc-zoetermeer.nl/lessen/workshops/stembevrijding of via het contactformulier. 

Herken je dat stille pitje van binnen, dat als een waakvlam met je mee leeft. Dat verstopt zit als je druk bent. Dat nog klein kan zijn bij angst. Dat kan opvlammen als je liefde voelt opwellen, de natuur ontmoet, danst, en zingt. De ziel herkennen we bij geboorte en sterven. Stembevrijding gaat over je ziel koesteren, aanwakkeren in jouw leven. En dat vervolgens zichtbaar maken. Hoorbaar maken.

Stembevrijding is geen methode, het is een vraag, een verlangen. De vraag opent de deur naar jouw zingen, naar jouw muziek.

En ja, spannend is het ook, want je weet niet wat er komt. Eigenlijk gaat daar het hele leven over. Soms heb je een zetje nodig. Muziek helpt enorm om je de liefde te laten voelen en je het vertrouwen te geven om te gaan! Om in beweging te komen in en jouw tempo, jouw ritme, jouw muziek te leren kennen en ervaren (en aanvaarden!) Dat is een andere manier van zingen, van leven.

We kunnen een losse les afspreken of een korte cyclus.

Stembevrijding in een cyclus

In het proces van 7 keer doorlopen we een “route”, op basis van de Latifa. Het is mooi en vervullend om het hele proces te doorlopen. In de cyclus ontmoet je verschillende stappen, die zich op geheel eigen wijze aan jou openbaren. 

De kennismaking is op 24 september. de workshops vinden plaats elke twee weken op vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur in het CKC, Leidsewallen 80 Zoetermeer. 

data:

24 september kennismaking

overige data:

cyclus 1:  

1 oktober, 15 oktober, 29 oktober

12 november, 26 november

10 december, 24 december

 2e cyclus: 

21 januari,

11 februari, 25 februari,

11 maart, 25 maart,

8 april, 22 april, 

Voor de cyclus betaal je: 85 euro

voor de kennismakings-les 10 euro

voor een losse les 15 euro

Aanmelden kan ook via het CKC: https://ckc-zoetermeer.nl/lessen/workshops/stembevrijding/