kom stembevrijdend zingen

je bent altijd welkom om een keer mee te komen doen bij de workshops.

Herken je dat stille pitje van binnen, dat als een waakvlam met je mee leeft. Dat verstopt zit als je druk bent. Dat nog klein kan zijn bij angst. Dat kan opvlammen als je liefde voelt opwellen, de natuur ontmoet, danst, en zingt. De ziel herkennen we bij geboorte en sterven. Stembevrijding gaat over je ziel koesteren, aanwakkeren in jouw leven. En dat vervolgens zichtbaar maken. Hoorbaar maken.

Stembevrijding is geen methode, het is een vraag, een verlangen. De vraag opent de deur naar jouw zingen, naar jouw muziek.

En ja, spannend is het ook, want je weet niet wat er komt. Eigenlijk gaat daar het hele leven over. Soms heb je een zetje nodig. Muziek helpt enorm om je de liefde te laten voelen en je het vertrouwen te geven om te gaan! Om in beweging te komen in en jouw tempo, jouw ritme, jouw muziek te leren kennen en ervaren (en aanvaarden!) Dat is een andere manier van zingen, van leven.

We kunnen een losse les afspreken of een korte cyclus.

Stembevrijding is fijn

Ditmaal is het aanbod een mix van alles wat fijn is in het zingen: lekkere warming-up oefeningen om de stem op te warmen, fijne mantra's zingen, stil zijn, of een lied waar je hart van gaat zingen. 

De workshops vinden plaats elke twee weken op vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur in het CKC, Leidsewallen 80 Zoetermeer. 

data:

25 maart, 8 april, 22 april, een extra keer is op 20 mei

 Per keer 10 euro

Aanmelden kan ook via het CKC: https://ckc-zoetermeer.nl/lessen/workshops/stembevrijding/