Stembevrijding

Stembevrijdend zingen

Stembevrijding gaat over wat er in jou leeft en wat er wil zingen. Wat heeft de ruimte nodig? Jouw stem, in de kern vol liefde, wil naar buiten toe. Stembevrijding helpt je in dit proces. In het zingen van je eigen lied en verkennen van je stem ontdek je ruimte in jezelf en ruimte in je zingen. Dat geeft een goed gevoel!

Herken je dat stille pitje van binnen, dat als een waakvlam met je mee leeft? Dat verstopt zit als je druk bent. Dat nog klein kan zijn bij angst. Dat kan opvlammen als je liefde voelt opwellen, de natuur ontmoet, danst, en zingt. De ziel herkennen we bij geboorte en sterven. Stembevrijding gaat over je ziel koesteren, in jouw leven. En dat vervolgens zichtbaar maken. Hoorbaar maken.

Je kunt Stembevrijding is geen methode noemen Het is jouw verlangen naar wie jij werkelijk bent en daar zingend mee spelen, onderzoeken. Als kind is spelen de gewoonste zaak van de wereld. Je speelt gewoon! En lukken of mislukken is geen issue. Stembevrijding helpt je in het vertrouwen daar mee om te gaan. Om in beweging te komen in en jouw tempo, jouw ritme, jouw muziek te leren kennen en te ervaren.

Workshops 2024 :12 januari, 8 maart

Klik hier voor meer informatie en aanmelding

of via een mailtje direct aan mij: [email protected]

Denk ook eens aan de workshop "mantra maken"op vrijdag middag. Ook dit is een uitgingsvorm van stembevrijding. In deze workshop ontwikkel je je eigen geluid, je eigen lied. Een lied dat gezongen wordt door ons allemaal! Zie verder op deze pagina: Mantra zingen en mantra maken.

Wanneer je wel wilt stembevrijden, maar liever een individuele les afspreekt kun je me direct een mailtje sturen: [email protected]