In de afgelopen jaren hebben we een paar keer een klein koorproject gehouden op Buurttuin de Zoete Aarde. We hadden een lentekoor, een zomerkoor! We zingen eenvoudige meerstemmige muziek, zoals de liedjes voor de Aarde, en daar hebben we dan iets meer tijd voor. Ook canons en andere liedjes die plezier geven, komen aan bod. We komen dan een aantal ( ongeveer 5) zaterdagochtenden bij elkaar en aan eind maken we een klein concert met de ingestudeerde muziek.  Het is heerlijk om elkaar wat vaker en met regelmaat te ontmoeten. Omdat het zo heerlijk is om te zingen op Buurttuin de Zoete Aarde hoop ik het komend jaar iets groter aan te pakken. Daarom...

Tuinkoor La Dolce Terra is een koor in oprichting. We hopen te beginnen in de eerste week van april 2021.

Bij Tuinkoor la dolce Terra hebben we meer tijd om de liedjes die we zingen bij het lied van de Aarde te studeren. er zijn wat langere meerstemmige muziekstukjes die op de manier de tijd krijgen om gekend te worden. Ook zijn er canons en eenvoudige meerstemmige muziek die zo fijn zijn om samen te zingen. De repetities zullen wekelijks plaatsvinden op de buurttuin de Zoete Aarde op maandagavond. Het hele jaar door.

Elke week bij elkaar zijn en zo samen te kunnen groeien in samenklank en harmonie is de kwaliteit van samen een koor zijn. Ben je geïnteresseerd, dan hoor ik dat graag van je!